Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Impozite şi taxe locale

buton clickPrezentare a Municipiului Dorohoi (eng)

Aceasta prezentare (brosura si CD) a fost realizata de managerul proiectului special pentru a fi oferita partenerilor din Aksaray, in cadrul proiectului nostru Comenius Regio.

 

buton clickPrezentare a Consiliului Local  Dorohoi (eng)

Aceasta prezentare (slide si foaie volanta) a fost facuta de managerul proiectului in cadrul primei intalniri de lucru cu echipa din Aksaray, din decembrie 2011.

 

buton clickPrezentare a Scolii Gimnaziale "Spiru Haret" Dorohoi (eng)

Aceasta prezentare  a fost realizata de responsabilul educativ al  proiectului in cadrul primei intalniri de lucru cu echipa din Aksaray, din decembrie 2011.

                       

buton clickEngleza pe Glob

Aceasta prezentare a fost realizata de elevii din Scoala "Spiru Haret", cu ajutorul echipei de proiect Comenius Regio, prin utilizarea mijloacelor TIC.

 

buton clickUtilizarea mijloacelor TIC in predarea/invatarea limbilor straine

 

buton click "Exemple de buna practica de utilizare a mijloacelor TIC in predarea limbilor straine"

Material suport pt masa rotunda organizata in cadrul proiectului nostru Comenius Regio pe tema "Noile tehnologii in predarea limbilor moderne" la care au participat cadre didactice de limbi straine din Dorohoi si imprejurimi.

 

buton click Web-quest

Profesorul de engleza, impreuna cu cativa elevi de la scoala, au plecat la Londra, intr-o excursie organizata in saptamana "Scoala Altfel". Elevii au folosit limba engleza pentru comunicare, dezvoltandu-si astfel abilitatile de comunicare intr-o limba straina. Materialul a fost realizat utilizand mijloacele TIC.

 

buton click"Integrarea TIC in predarea limbilor moderne ca limba straina"

Aceasta prezentare a fost facuta de managerul de proiect in cadrul seminarului intitulat "Integrarea TIC in predarea limbilor moderne ca limba straina". Proiectul a fost diseminat in fata a 30 profesori de engleza, franceza si TIC, din Dorohoi si imprejurimi. S-au prezentat modele de buna practica in utilizarea TIC in predarea limbilor straine, un webquest "Traveling to London", site-uri utile profesorilor de limbi moderne si produse realizate de elevi (glogster).

 

 buton clickGlogster

Proiecte in limba engleza realizate de elevi folosind site-ul www.glogster.com (postere interactive on-line), in cadrul proiectului Comenius Regio COM-11-PR-19-BT-RO,sub îndrumarea profesorului de engleza, responsabil educativ al proiectului.

 

buton clickSite-uri gratuite pentru dezvoltarea procesului de predare

 

buton clickScurta prezentare a sistemului educational romanesc

 

 

buton clickHalloween 2012 

Evenimentul a fost organizat de catedra de limbă engleză în colaborare cu alte cadre didactice din şcoală, acesta fiind inclus şi în calendarul de activităţi extracurriculare al proiectului nostru Comenius Regio.Scopul a fost cunoaşterea unor elemente de cultură anglo-saxonă, a traditiilor şi obiceiurilor din spaţiul anglo-saxon, a provenienţei şi a obiceiurilor sărbătorii de Halloween (http://spiruharet5.scoli.edu.ro).

Ultima actualizare (Marţi, 05 Februarie 2013)

 
Casa Municipală de Cultură
Descarcare formulare
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
Căutare
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență