Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu, a semnat, trei noi contracte de finanţare cu Administrația Fondului pentru Mediu, prin care se vor moderniza şi reabilita energetic trei săli de sport din Municipiul Dorohoi, amplasate pe Str. George Enescu nr. 53, Aleea Dumbrava nr. 2 şi  Bulevardul Victoriei nr. 120 B.

Aceste investiții vizează realizarea de lucrări de izolaţie termică, modernizarea instalaţiilor de distribuţie a căldurii, utilizarea surselor regenerabile de energie, iluminat cu tehnologie LED, ventilare mecanică a aerului pentru asigurarea necesarului de aer proaspăt şi a nivelului de umiditate, repararea/înlocuirea şarpantei, repararea acoperişului tip terasă, refacerea finisajelor interioare, refacerea trotuarelor, repararea/înlocuirea sistemului de colectare a apelor meteorice etc.

În esenţă, prin intermediul „Programului privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice” se vor crea investiții importante în infrastructura educațională şi condiţii mai bune pentru copiii dorohoieni.

Totalul fondurilor atrase pentru creşterea performanței energetice a celor trei săli de sport este de 10,402,784.14 lei cu T.V.A., iar investiţiile au o durată de implementare de 24 de luni.

Ultima actualizare (Vineri, 24 Martie 2023)

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență