Anunturi licitații
Control intern managerial
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Stare civilă
Suntem permanent la dispoziţia dumneavoastră

Telefoane utile
Contacteaza-ne mai jos
Aveţi o întrebare?
Adresaţi-o aici
 

               Ca urmare a notei telefonice nr. 4 din 28.07.2011 primită de la S.C. NOVA APASERV BOTOŞANI vă informăm că datorită avariei la conducta de apă de pe str. Spiru Haret se va sista furnizarea apei potabile în următoarele zone: str. Spiru Haret (porţiunea cuprinsă între str. A.I.Cuza şi str. Poştei), str. Nicolae Titulescu (până la “3 fântâni”), str. Lt. Popescu.

                Lucrările se vor executa în perioada 28.07.2011 ora 9.00 – 29.07.2011 ora 16.00.

                Rugăm populaţia şi agenţii economici să ia măsurile ce se impun pentru a asigura rezervele de apă necesare. Vă mulţumim pentru întelegere.

 

buton_clickANUNŢ COMISIE ANL NR. 10822 din 21.07.2011

 

OBS: fişierele sunt în format PDF.

Ultima actualizare (Joi, 21 Iulie 2011)

 

     Primarul Municipiului Dorohoi a iniţiat proiectul de hotărâre pentru aprobarea Regulamentului privind desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică în municipiul Dorohoi.

      Supunem dezbaterii publice aceste documente. În acest scop, invităm publicul interesat să consulte proiectul de hotărâre, în vederea completării cu propunerile şi sugestiile formulate şi să participe la şedinta ordinară a Consiliului Local din 25.08.2011 - şedinta publică.

Documentul poate fi consultat la sediul Primăriei Municipiului Dorohoi, Compartimentul Locativ-Imobiliare, precum şi pe site-ul Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , SECŢIUNEA DEZBATERI PUBLICE.

       Sugestiile şi propunerile se vor face in scris şi se vor depune la Registratura Primăriei până la data de 20.08.2011. Acestea vor fi analizate si comparate cu documentul existent, urmând a fi revizuit în mod corespunzator.

     buton_clickRegulamentul privind desfăşurarea activităţii de alimentaţie publică în municipiul Dorohoi şi documentele aferente.

 

Obs. Documentele sunt în format PDF.

Ultima actualizare (Joi, 21 Iulie 2011)

 

     

În vederea punerii în practică a Planului de măsuri pentru prevenirea efectelor caniculei la depăşirea temperaturii de 35 grade Celsius, concomitent cu atingerea punctului critic de 80 (indice temperatură-umezeală), rugăm, să respectaţi şi să luaţi următoarele măsuri:

  • reducerea intensităţii ritmului activităţilor fizice sau pe cât posibil evitarea efortului fizic;
  • alternarea efortului dinamic cu cel static;
  • consumarea a 2-4 litri apă pe zi/persoană;
  • evitarea ieşirii din locuinţă între orele 10,00- 18.00, în special persoanele în vârstă, copiii şi persoanele cardiace;
  • evitarea locurilor aglomerate.

În caz de nevoie să vă adresaţi la următoarele numere de telefon :

-610133, pentru primirea de informaţii şi recomandări cu privire la măsurile preventive necesar a fi luate de populaţie pentru a se proteja pe durata caniculei;

-617813, pentru asigurarea serviciilor de consiliere şi de îngrijire la domiciliu.

În perioada 14.07.2011 - 17.07.2011, pe raza municipiului Dorohoi vor funcţiona puncte de prim ajutor în caz de caniculă în următoarele locaţii:

ü      S.C. TRANSPORT MIXT S.A. - AUTOGARA DOROHOI - STR. C.D. GHEREA nr. 64;

ü      PIAŢA MUNICIPALĂ - PLATOUL II;

ü      CENTRUL PRIMIRI URGENŢE - B-dul VICTORIEI nr. 75 - 24.

Ultima actualizare (Joi, 14 Iulie 2011)

 
Afis_Asigurarea_de_locuinta

Puteţi descărca afişul în format PDF de aici: DESCARCĂ

Ultima actualizare (Vineri, 01 Iulie 2011)

 

      

       Consiliul Judeţean Botoşani, titular al proiectului Actualizare Plan de Amenajare a  Teritoriului Judeţean Botoşani, anunţă publicului interesat disponibilizarea proiectului Actualizare Plan de Amenajare a Teritoriului Judeţean Botoşani şi finalizarea raportului de mediu pentru acesta.      

       Documentele pot fi consultate la:- Consiliul Judeţean Botoşani – Serviciul Urbanism - Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani, B-dul M. Eminescu, Nr.44, Judeţul Botoşani -   Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Bacău, Str. Oituz, Nr.23, Judeţul Bacău în zilele de luni-vineri 9.00 – 14.00.

      În data de 21.06.2011 la ora 13.30 la Consiliul Judeţean Botoşani (sala de şedinţe) se va desfăşura şedinţa de dezbatere publică a Planului de Amenajare a Teritoriului Judeţean Botoşani şi a Raportului de mediu pentru acesta.          

      Publicul poate trimite comentarii şi propuneri scrise la:- Consiliul Judeţean Botoşani – fax 0231/ 514715-   Agenţia pentru Protecţia Mediului Botoşani – fax 0231/584139-   Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Bacău – fax 0234/571056e-mail: controlul.conformă Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza până la data de 21.06.2011

Ultima actualizare (Luni, 20 Iunie 2011)

 

 jurjac_web   

     Vacanţa de vară poate fi o perioadă interesantă, activă şi relaxantă în acelaşi timp, dacă planifici din timp activităţile în care îl implici pe copilul tău. In afară de vizita la bunici şi poate o tabără, ce alte opţiuni mai sunt pentru această vară? Şcolile de vară sunt o opţiune care  poate rezolva problema atât de frecventă în perioada verii: "Mami, m-am plictisit!.

      Pentru a veni în sprijinul părinților , Centrul de zi pentru copii,,JURJAC” din cadrul Direcției de Asistență Socială Dorohoi organizează, în perioada 20.06 - 09.09.2011, pentru copiii din Municipiul Dorohoi, cu vârste cuprinse între 6-10 ani, ȘCOALA DE VARĂ ,,JURJAC’’.

 

Ultima actualizare (Luni, 20 Iunie 2011)

Citeşte mai mult... »

 

Documente pe care trebuie să le depună o persoană care se înscrie în evidenţele Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, ca persoană aflată în căutarea unui loc de muncă:

- actul de identitate în original şi copie;

- actele de studii şi de calificare în original şi copie;

- certificatul de căsătorie (în cazul când numele din actul de identitate nu corespunde cu cel din actul de studii);

- adeverinţă medicală din care să rezulte că persoana este clinic sănătoasă sau aptă de muncă ori nu are eventuale restricţii medicale;

- carnetul de muncă original şi copie pentru a demonstra experienţa profesională (dacă este cazul).

Aceste informaţii au fost furnizate în baza adresei AJOFM Botoşani nr. 4986/23.03.2011 

Ultima actualizare (Joi, 16 Iunie 2011)

 

În atenţia, solicitanţilor de locuinţe realizate prin Agenţia Naţională de Locuinţe

              Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe, pentru tineri construite în regim ANL, anunţă că nu a putut respecta graficul de lucrări aşa cum s-a stabilit în cadrul şedinţei de lucru, din data de 07.03.2011, deoarece au fost găsite foarte multe inadvertenţe la dosarele depuse de către unii dintre solicitanţi, motiv pentru care comisia a hotărât să solicite instituţiilor publice şi societăţilor private sprijin în vederea clarificării situaţiilor create în acest sens.

               În funcţie de răspunsurile primite de la aceste instituţii şi societăţi, comisia va supune spre aprobare Consiliului Local al Municipiului Dorohoi, lista de priorităţi a solicitanţilor de locuinţă în regim ANL , care au acces la locuinţă (prin îndeplinirea prevederilor punctului A din criteriile cadru) şi lista solicitanţilor care nu au acces la locuinţă ( prin neîndeplinirea prevederilor punctului A din criteriile cadru).

 

           Ca urmare a Notei telefonice nr. 1/07.06.2011 înregistrată la Registratura Primăriei Municipiului Dorohoi cu nr. 8753/07.06.2011 vă informăm că din cauza avariei produse la conducta de apă din str. Viilor se sistează furnizarea apei pe următoarele străzi: Grigore Ghica (intersecţiile Alexandru Sahia cu Lt. Andrei), Muncii, A.I,.Cuza (porţiunea de la Muzeul de Ştiinţe ale Naturii spre zona Viilor), Viilor, Lt. Andrei, Mândru Constantin, începând din data de 07.06.2011 ora 02:00 pănă pe 07.06.2011 ora 20:00.

 
Căutare
Descarcare formulare
Strategia de Dezvoltare Durabilă a Municipiului Dorohoi - orizont de timp 2023
CNIPT DOROHOI
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
ATESTATE PRODUCATOR/ CARNETE COMERCIALIZARE
Dorohoi
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni