Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

 

Ultima actualizare (Vineri, 13 Octombrie 2023)

 

 

Nr. 10048/10.10.2023  RAPORTUL INFORMĂRII ŞI CONSULTĂRII PUBLICULUI PENTRU PLANUL URBANISTIC de DETALIU -  MODIFICARE LIMITE LATERALE  PENTRU OBTINEREA AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE ANEXA GOSPODAREASCA ADAPOSTIRE UTILAJE AGRICOLE PE TERENUL SITUAT IN MUNICIPIUL DOROHOI, LOCALITATEA LOTURI ENESCU NR.47, CF 50856

Ultima actualizare (Vineri, 13 Octombrie 2023)

 

 

 


  Anunţ nr.447 din 10.10.2023 de participare la licitaţie pentru închirieri spații/terenuri (domeniul public)

 
 
 

Ultima actualizare (Vineri, 13 Octombrie 2023)

 

 

buton click

Anunt nr. 14904 06102023 licitaţie publică cu strigare în vederea vânzării prin licitație publică a unor terenuri

 

Pentru a putea vizualiza documentele atasate,

trebuie sa aveti instalata o aplicatie de vizualizare a fisierelor cu extensie pdf.

Ultima actualizare (Vineri, 06 Octombrie 2023)

 

 

 

Astăzi, la ceas aniversar, când municipiul Dorohoi sărbătorește 616 ani de la prima atestare documentară, am onoarea să vă felicit și să vă transmit cele mai sincere urări și aprecieri, pe care le meritați din plin.

 

Orice aniversare este un moment de refecție față de ceea ce am realizat, dar și un moment în care ne facem planuri pentru viitor.

 

De aceea, vreau să mulțumesc tuturor dorohoienilor pentru solidaritatea de care au dat dovadă, aceeași implicare trebuind să ne caracterizeze permanent, cu atât mai mult cu cât întreaga societate traversează momente dificile, provocate de crize economice, război și instabilitate. A rămâne uniți și preocupați de dezvoltarea orașului reprezintă o datorie a fiecăruia dintre noi, pentru că numai așa vom învinge toate dificultățile. Avem această obligație față de copiii noștri și față de noi înșine.

 

În calitate de primar, vă asigur că voi continua să lupt pentru interesele dorohoienilor, pentru îmbunătățirea calității tuturor serviciilor oferite populației, astfel încât să putem afirma cu mândrie că nu am lăsat timpul să treacă pe lângă noi.

 

La mulți ani, Dorohoi! La mulți ani, dragi dorohoieni!

 

 

PRIMAR, ing. Dorin Alexandrescu

Ultima actualizare (Vineri, 06 Octombrie 2023)

 

 

1

Anunţ Nr. 11169 din 29.09.2023 privind aprobare PUZ si RLU- MODIFICARE INDICATORI URBANISTICI IN VEDEREA OBTINERII AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE MAGAZIE

pdf_button
2 Parte scrisă pdf_button
3 Parte desenată pdf_button

Ultima actualizare (Luni, 02 Octombrie 2023)

 

 

1

Anunţ Nr.14196 din 28.09.2023 privind PUZ+RLU-MODIFICARE INDICATORI URBANISTICI IN VEDEREA OBTINERII AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE-MANSARDARE SI EXTINDERE LOCUINTA EXISTENTA SI CONSTRUIRE GARAJ PE TERENUL SITUAT IN DOROHOI, strada N TIITULESCU NR54 CF51024

pdf_button
2 Parte scrisă pdf_button
3 Parte desenată pdf_button

Ultima actualizare (Vineri, 29 Septembrie 2023)

 

 

1

Anunţ Nr.14186 din 27.09.2023 privind PUD -MODIFICARE LIMITE LATERALE IN VEDEREA OBTINERII AUTORIZATIEI DE CONSTRUIRE LOCUINTA D+P PE TERENUL SITUAT IN MUNICIPIUL DOROHOI, strada SPIRU HARET nr.96, CF 55794

pdf_button
2 Parte scrisă pdf_button
3 Parte desenată pdf_button

Ultima actualizare (Joi, 28 Septembrie 2023)

 

Luni, 25.09.2023, au fost înaintate, ordinele de începere execuţie lucrări pentru „Extindere rețele de apă” și „Extindere canalizare menajeră” în localitățile Dealu Mare, Satu Nou și Loturi Enescu, municipiul Dorohoi, județul Botoșani, prin PNI „Anghel Saligny”

 

 

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu a semnat luni, 25 septembrie 2023, ordinele de începere execuție lucrări pentru obiectivele de investiții: „Extindere rețele de apă în municipiul Dorohoi, județul Botoșani” și „Extindere canalizare menajeră în municipiul Dorohoi, județul Botoșani”.

 

Finanţarea proiectelor se realizează prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” şi buget local.

 

Proiectele urmăresc implementarea legislației și a politicii UE în domeniul protecției mediului, asigurarea creșterii nivelului de securitate sanitară a locuitorilor, securității la incendiu, respectiv dezvoltarea infrastructurii necesare pentru creșterea nivelului de dotare edilitară pentru cetățenii din zonele: Satu Nou, Dealu Mare și Loturi Enescu, din municipiul Dorohoi, județul Botoșani.

 

În perioada imediat următoare, vor începe lucrările de execuţie reţele de apă şi canalizare menajeră în zona SATU NOU, urmând ca în prima parte a anului 2024, să înceapă lucrările în localitatea DEALU MARE, deoarece se dorește ca lucrările să fie executate concomitent cu lucrările de „Extindere sistem distribuţie gaze naturale” pentru care s-a obţinut o finanţare de 9.497.666,17 lei prin acelaşi program. În  localitatea LOTURI ENESCU se vor efectua lucrările de execuţie rețele de apă potabilă şi canalizare menajeră, simultan cu lucrările la conducta principală de aducţiune apă potabilă către comuna Hilișeu, care va deservi localitatea Loturi Enescu și comuna Hilișeu.

 

Durata de execuție a contractelor este de maxim 18 de luni de la emiterea Ordinului de Începere.

Ultima actualizare (Miercuri, 27 Septembrie 2023)

 

Anunț  privind cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în anii 2022 -2023

 căsătorite în Dorohoi sau în alte localități, cetățeni ai urbei noastre

 

       Seniorii noștri au construit cu răbdare, pricepere și loialitate România Centenară.

       Ne-au arătat drumul corect către un viitor mai bun, mai prosper, ne-au învățat să ne ajutăm semenii, să ne iubim țara, să ne apărăm interesele naționale, să rămânem loiali tradițiilor și valorilor morale.

        În semn de respect și recunoștință pentru aceștia vă facem cunoscută intenția Consiliului Local Dorohoi și a D-lui Primar  ing.Dorin Alexandrescu de a onora  cei 50 de ani de căsătorie a  cuplurilor dorohoiene, care si-au unit destinele atât în Mun.Dorohoi, cât și în alte localități și care sunt cetățeni ai urbei noastre,  prin organizarea unor festivități specifice, în cadrul programului manifestărilor prilejuite de  evenimentul  ,,Zilele Municipiului Dorohoi” care  vor avea loc în data de 6 octombrie 2023.

        Motivat de acest eveniment, invităm toate cuplurile de aur care au încheiat căsătoria în alte localități sau în Municipiul Dorohoi și au împlinit 50 de ani de conviețuire neîntreruptă, domiciliate în Municipiul Dorohoi, să depună la sediul Primăriei câte o cerere, însoțită de copia cărții de identitate a celor doi soți și copia certificatului de căsătorie.

       Menționăm că prezentul anunț se adresează doar cuplurilor căsătorite în anii 1972-1973 care nu au depus încă cerere și documente justificative.

         Pentru informatii suplimentare apelați la tel. 0231617813 int.23 -  DAS Dorohoi.

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență