Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

   MONITORUL OFICIAL LOCAL

 
 

buton clickAnunț nr. 3329 din 11.04.2023 rezultate proba scrisa concurs paznic, Directia Edilitare 

Ultima actualizare (Marţi, 11 Aprilie 2023)

 

Având în vedere căderile masive de zăpadă, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei municipiului Dorohoi atenționează cetățenii să fie atenți și să evite trecerile pe sub streașina clădirilor, acolo unde există pericolul căderii zăpezii și a gheții de pe acoperiș.

 

Ultima actualizare (Joi, 06 Aprilie 2023)

 

buton clickAnunț nr. 3329 din 06.04.2023 amânare probă scrisă Concurs recrutare pentru ocuparea posturilor de paznici la Direcția Edilitare

 

Ultima actualizare (Vineri, 19 Mai 2023)

 

buton click Anunț nr. 3329 din 31.03.2023 rezultate selecție dosare Concurs recrutare pentru ocuparea posturilor de paznici la Direcția Edilitare  

Ultima actualizare (Vineri, 31 Martie 2023)

 

   Comisia de analiză, evaluare şi întocmirea listei de priorităţi pentru solicitările de locuinţe construite în regim ANL, numită prin HCL nr.59/10.03.2023, aduce la cunoştinţa tinerilor cu vârsta până în 35 de ani, care își desfășoară activitatea pe raza unității administrativ teritoriale Dorohoi că în analiza, evaluarea solicitărilor de locuințe construite în regim ANL și stabilirea listei de priorități pe anul 2023, vor intra toate cererile depuse până la data de 31martie  2023. Având în vedere că la data întocmirii și aprobării listei de priorități nu se află în construcție locuințe noi, lista care urmează a se întocmi se referă doar la locuințele care devin vacante din fondul de locuințe ANL deja construit (aflat în exploatare).

          Conform graficului de lucru, începând cu data de 31.03.2023,fiecare solicitant va fi înştiinţat la domiciliu prin adresă scrisă cu confirmare de primire care sunt documentele necesare completării dosarului precum şi perioada de depunere a acestora. Comisia prin adresa nr.4998 din 28.03.2023 punela dispoziția titularilor de cereri care au solicitat o locuință realizată prin Agenția Națională, documentele necesare completării dosarelor precum și modalitatea de depunere a acestora.                          

          Consiliul Local al Municipiului Dorohoi, prin HCL nr. 60din 10.03.2023,a aprobat CRITERIILE DE IERARHIZARE stabilite prin punctaj, pentru stabilirea ordinii de prioritate în vederea soluționării cererilor de atribuire a locuințelor destinate închirierii pentru tineri, construite prin ANL în Municipiul Dorohoi.

          Graficul de lucru al comisie precum și Hotărârea Consiliului Local Dorohoi pot fi consultate la avizierul din incinta Primăriei Municipiului Dorohoi, strada Grigore Ghica nr.34 și pe site-ul www.primariadorohoi.ro.

Ultima actualizare (Miercuri, 29 Martie 2023)

 

 

 

COMUNICAT

 

 

 

                Primaria Dorohoi anunță începerea activităților privind buna gospodărire a municipiului ce au loc în cadrul „LUNII CURĂȚENIEI” și se vor desfășura pe toată durata lunii aprilie, începând cu data de 03.04.2023.

                Asigurarea si păstrarea curățeniei pe teritoriul municipiului, respectarea normelor de igienă și sănătate pubică, precum și buna gospodărire constituie o obligație a autorităților administrației publice locale, precum si a institutiilor publice, agenților economici, persoanelor juridice, precum si a cetățenilor.

               Luna Curățeniei presupune printre altele și activități de întreținere corespunzătoare a  imobilelor, atât la exterior cât şi la interior,  asigurarea curăţeniei trotuarelor, aleilor, pe porţiunea din dreptul proprietății, a locurilor de joacă pentru copii, a locurilor de parcare, întreţinerea zonelor verzi, evacuarea şi depozitarea deşeurilor menajere rezultate în urma acţiunii de curăţenie și colectarea selectivă a acestora.

                Pe această cale, facem apel la toţi cetăţenii Municipiului Dorohoi  în vederea participării la activităţi de bună gospodărire şi înfrumuseţare a municipiului nostru.

Ultima actualizare (Miercuri, 29 Martie 2023)

 

buton clickAnunţ de participare la licitaţie pentru închirieri spații/terenuri(domeniul privat) nr. 225 din 28.03.2023

 

Pentru a putea vizualiza documentele atasate,

trebuie sa aveti instalata o aplicatie de vizualizare a fisierelor cu extensie pdf.

Ultima actualizare (Marţi, 28 Martie 2023)

 

Stimaţi clienţi,

 

Pentru executarea unor lucrări la instalaţiile de distribuţie, în condiţii de siguranţă, sunt necesare întreruperi temporare în alimentarea cu energie electrică la consumatorii din zonele:

 

Judeţul

Perioada

Intervalul orar

Zonele afectate

BOTOSANI

30.03.2023

 

 

 

 

 

 

 

10:00-18:00

Loc.Dersca

Loc.Dorohoi (BT) Străzile: Mihai Viteazu, Dorohoi, Pascari

Loc.Lozna Străzile: Lozna(Sat), Principala, Culturii, Valeni, Eternitatii, Loturi, Florilor, Salcamilor, Plesca, Robeni, Labusca

Loc.Sendriceni (BT) Străzile: Sendriceni, Padureni(Sat), Pascari, Ghilea, Scolii, Mica, Gherghel

Loc.Strateni Străzile: Strateni, Hapecenilor, Turbariei, Pe Deal, Pe Vale, Grigoruta, Buium, Vatamanescu, Coroi, Furtuna, Scolii, Gioacas, Micliuc, Leon, Vieru, Gura Dumii, Hapeceni

-Se intrerupe energia electrica in loc Dersca total, Lozna total, Strateni total, Dorohoi Zona Pascari si Sendriceni Ghilea, loc Padureni doar PTA 6

BOTOSANI

03.04.2023

 

 

 

10:00-18:00

 

Loc.Dorohoi (BT) Strada: Pascari

Loc.Iezer

Loc.Padureni(Sendreni) Străzile: Padureni(Sendreni), Iezer

Loc.Sendriceni (BT) Străzile: Sendriceni, Padureni(Sat), Pascari, Ghilea, Sucevei

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia apariţiei unor evenimente neprevăzute în  reţelele electrice.

Informaţii suplimentare puteţi obţine la: TelVerde 0800 800 929

Ultima actualizare (Marţi, 28 Martie 2023)

 

Pentru a evita acest lucru Serviciul Voluntar din cadrul Primariei municipiului Dorohoi solicita  cetatenilor municipiului să respecte urmatoarele reguli:

 

   Arderea miriştilorprovoacă multe efecte negativesolului, determina poluarea aerului prin fumul rezultat iar  odată cu   arderea   resturilor vegetale, se distruge şi microfauna folositoare de la suprafaţa solului. Din păcate aceasta este cea mai întâlnită practică în activităţile de igienizare a terenurilor.

    Nerespectarea măsurilor specifice la efectuarea arderilor de mirişti, vegetaţie  uscată şi resturi vegetale are consecinţe grave asupra comunităţii prin pierderi de vieţi omeneşti, producerea de pagube materiale şi afectarea mediului înconjurător.      

    O cauza principalaa unor incendii majore o reprezinta  jocul copiilor cu focul în conditii si înlocuri în care se pot produce astfel de evenimente, pentru aceasta luarea de masuri de catre    persoanele  careraspund, potrivit legii, de cresterea, educarea si îngrijirea copiilor este obligatorie.                                                                 

    Constituie contravenţii şi se sancţionează cu amendă de la 1000 lei la 2500 lei, conform  H.G.R.  nr.537/2007 privind  stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor la normele de prevenire şi stingere a incendiilor, următoarele fapte:

- arderea resturilor vegetale, gunoaielor, deşeurilor şi a  altor materiale combustibile, fără obţinerea  permisului de lucru  cu foc şi fără luarea măsurilor pentru împiedicarea propagării focului la vecinătăţi;

- amenajarea locurilor pentru utilizarea focului  deschis în condiţii şi la distanţe care favorizează propagarea focului laconstrucţii, depozite,  culturi agricole, păduri, plantaţii şi alte vecinătăţi.

      In conformitatecu art.96 din OUG nr.195/2005 privind protectia mediului

,, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amendă de la 3000 lei la 6000 lei pentru persoanele fizice si de la 25000 lei la 50000 lei ,pentru persoanele juridice incalcarea obligatiei proprietarilor si detinatorilor de terenuri de a arde miristile ,stuful ,tufarisurile sau vegetatia ierboasa fara acceptul autoritatilor competente, pentru protectia mediului si fara informarea in prealabil a serviciilor publice comunitare pentru situatii de urgenta.

 

                  PROTEJATI-VA VIATA SI BUNURILE !

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență