Managementul calitatii
Anunturi licitații/achiziții
!!!AVERTIZĂRI/ATENŢIONĂRI
Control intern managerial
GHID COMPORTARE CUTREMUR
Consiliul Local
Protecția și prelucrarea datelor cu caracter personal
 

 

Atenție! Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.

Mai multe detalii aici

Monitorul Oficial Local

         

 

 

 

Cartierul ANL din str. 1 Decembrie se dezvoltă în continuare, prin construirea a încă 60 de apartamente, finanţate prin Agenţia Naţională de Locuinţe, în două etape.

 

În Etapa I, s-a aprobat în luna aprilie 2024 finanţarea construirii a 20 de apartamente, în valoare de 16.647.118,58 lei.

 

În etapa a doua  vor fi construite 40 de apartamente cu două şi trei camere.

 

Bugetul local finanţează racordarea la utilităţi şi sistematizarea verticală.

 

Ultima actualizare (Miercuri, 29 Mai 2024)

 

 

Începând din martie 2024, au fost recepţionate şi instalate o parte din echipamentele medicale de ultimă generație aferente celor două proiecte accesate prin Componenta C12 – Sănătate, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, respectiv „Creşterea capacităţii de asistenţă medicală a Ambulatoriului din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi” şi „Îmbunătățirea serviciilor medicale ale Spitalului Municipal Dorohoi prin dotarea cu echipamente și materiale destinate reducerii riscului de infecții nosocomiale”, în valoare de peste 28 milioane lei, depuse de Primăria Dorohoi în parteneriat cu Spitalul Municipal Dorohoi, după cum urmează:

  • 11 aparate de tip ecograf ce vor fi utilizate de specialiştii din cadrul cabinetelor de Cardiologie, Reumatologie, Endocrine, Radiologie, Chirurgie, Explorări funcţionale, Pediatrie, Medicină Internă, Urologie, Obstetrică-Ginecologie, Pneumologie;
  • aparatură şi echipamente pentru chirurgie(audiometru, endoscop flexibil pentru consult ORL cu cameră video, aspirator ORL, otoscop, oglindă frontală, trusă instrumentar, electrocauter, lampă sciatică cu picior, trusă chirurgie OG, lampă examinare cu led, motor pentru tăiat ghips, pistol puncţii biopsice prostatice, dilatatoare uretrale, trusă instrumentar chirurgical urologie, uroflowmetru, electrocauter, aspirator chirurgical);
  • 4 roboţi autonomi de dezinfecţie cu ultraviolete;
  • aparatură şi echipamente specifice Cabinetului de oftalmologie(biomicroscop cu iluminare fundal, autorefractometru cu keratrometrie, tonometru non contact cu jet aer, combină oftalmologică, proiector cu optotip şi teste cromatoscopice);
  • aparatură şi echipamente pentru balneofizioterapie(baie galvanică patrucelulară, aparat laser de înaltă intensitate,  aparat diatermie de contact, aparat masaj limfatic, oscilometru Doppler-deep oscilation, baie de parafină);
  • aparatură şi echipamente pentru  dermatovenerologie(aparat fototerapie, sistem de dermatovenerologie digitală şi cartografie corporală totală, aparat pentru tratarea hiperhidrozei).

 

Totodată, au fost preluate echipamente şi materiale medicale din loturile„linie de distribuţie şi de servire a hranei pentru pacienţi” (dulap mobil transport tăvi secţii exterioare, cărucior pentru transport boluri şi capace, coşuri de spălare-depozitare boluri, cărucior tip Bain Marie mobil pe roţi, tavă compactă izotermă cu farfurii, cărucior încălzitor farfurii felul doi, cărucior rastel cu patru poliţe pentru depozitare tăvi, set farfurii pentru tavă compactă izotermă), „dispozitive medicale” (defibrilator, oscilometre, Doppler fetal, dinamometru, negatoscoape) şi „staţie de sterilizare”.

 

Restul echipamentelor de ultimă generaţie vor fi livrate în cursul lunilor care vor urma, până în luna noiembrie 2024, conform graficului de livrări.

 

Aceste echipamente vin în completarea celor achiziţionate în 2022 şi 2023 prin alte finanţări europene, contribuind la îmbunătăţirea calităţii actului medical.

Ultima actualizare (Marţi, 28 Mai 2024)

 

Primăria Municipiului Dorohoi vă informează că în curând va începe execuția lucrărilor la  proiectul de investiții „Modernizarea sistemului de iluminat public stradal în Municipiul Dorohoi”,cu fonduri în valoare de 5.155.983,54 lei, atrase de la Administrația Fondului pentru Mediu prin contractul de finanțare semnat de primarul Dorin Alexandrescu și echipa sa.

În acest moment, sunt finalizate etapele premergătoare prevăzute de legislația în construcții, sunt obținute toate avizele necesare și se finalizează proiectul tehnic de execuție a lucrărilor.

 

Proiectul care se derulează în această perioadă,continuă inițiativele echipei primarului Dorin Alexandrescude a moderniza sistemul de iluminat public stradal, pietonal și din parcări, vine în completarea investiţiei „Eficientizarea energetică a sistemului de iluminat public din municipiul Dorohoi”, finalizate în 2019, prin care s-au instalat în municipiu peste 2.600 lămpi de iluminat moderne, cu consum redus, tip LED.

 

Concret, prin lucrările acestui proiect se înlocuiesc toți stâlpii de iluminat de pe bulevardul Victoriei, zona Podul Botoșaniului și strada Dimitrie Pompeiu, de la PETROM până la LIDL, unde se montează stâlpi noi, echipați cu lămpi LED de ultimă generație, pentru a ilumina carosabilul și zonele pietonale.

Se montează stâlpi noi, cu lămpi LED, în parcările publice de lângă intrarea în Spitalul Municipal Dorohoi și de pe strada C.D. Gherea, între ANAF și str. George Enescu, în parcarea de reședință dintre blocuri din cartierul Doja și în cea din cartierul Plevna, de lângă Aleea Vișinului.

 

Pe străzile și în intersecțiile cu treceri de pietoni unde e necesară o iluminare sporită, spre exemplu intersecția străzilor Vasile Alecsandri cu George Enescu, A.I. Cuza cu Poștei, cu 1 Decembrie, cu Alexandru Sahia și cu Spiru Haret, strada Zadurovici, se montează de asemenea stâlpi noi, echipați cu lămpi LED.

Ultima actualizare (Marţi, 28 Mai 2024)

 

 

buton clickDispoziție privind interzicerea comercializării sau consumului de băuturi alcoolice în spațiul de protecție al secțiilor de votare din Municipiul Dorohoi, județul Botoșani pentru alegerile membrilor din România în Parlamentul European și a alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din data de 9 iunie 2024 

Ultima actualizare (Miercuri, 22 Mai 2024)

 

 

 

1

ANUNT Nr. 6321 din 21.05.2024 privind PUD pentru Desfiintare Locuinta existenta inscrisa in CF 59164 (provenita din CF 56553 si CF 54541) si Obtinerea autorizatiei de construre Locuinta Spartial+P+1E cu garaj inclus , imprejmuire si utilitati in mun.Dorohoi, strada Hatman Șendrea nr.6, CF 59164, jud.Botoșani

pdf_button
2 Parte scrisă pdf_button
3 Parte desenată pdf_button

Ultima actualizare (Marţi, 21 Mai 2024)

 

 

1

ANUNT  nr. 6322 din 21.05.2024 privind PUD pentru Desfiintare Locuinta existenta inscrisa in CF 58082 si Obtinerea autorizatiei de construre Locuinta P, Anexa Gospodareasca , imprejmuire si utilitati in mun.Dorohoi, strada Mihai Viteazul  nr.14, CF 58082, jud.Botoșani

pdf_button
2 Parte scrisă pdf_button
3 Parte desenată pdf_button

Ultima actualizare (Marţi, 21 Mai 2024)

 

buton clickInvitație dezbatere publică  - Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de organizare și executare a serviciului de transport public local de persoane, bunuri sau mărfuri în regim de taxi în municipiul Dorohoi și aprobarea numărului de autorizații taxi pentru perioada 2024-2029

Ultima actualizare (Marţi, 21 Mai 2024)

 

Ultima actualizare (Miercuri, 15 Mai 2024)

 

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu, a semnat 11 contracte de furnizare echipamente digitale şi materiale didactice care fac parte din proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din municipiul Dorohoi, județ Botoșani”, cod proiect: F-PNRR-Dotări-2023-2892, depus de U.A.T. Municipiul Dorohoi prin Planul Național de Redresare şi Reziliență.

Ultima actualizare (Marţi, 14 Mai 2024)

 
Căutare
“Cross-border Environmentally Friendly Transport Development” ("Dezvoltarea transfrontaliera a transportului prietenos mediului"), cod: 1HARD/3.1/11
Jurisprudența CEDO
SOLVIT- soluții la problemele legate de drepturile dvs europene
Protectia datelor cu caracter personal
MONITORUL OFICIAL LOCAL
F.R.D.S. Proiect - Dezvoltare locală, reducerea sărăciei și creșterea incluziunii romilor
Oferte vânzare teren
Proiect transfrontalier Dorohoi-Edinet-Briceni
CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență